Real Vapor is een op en top Belgische groothandel voor alles wat met de e-sigaret te maken heeft. Wij verdelen niet alleen e-sigaretten, maar ook e-liquids, mods, clearomizers (tanks), batterijen, DIY-specialiteiten en allerhande accessoires.

 

Met een gepassioneerd team van gemotiveerde productexperts gaan we steeds op zoek naar de beste producten voor onze groothandel en hebben dan ook een gamma elektronische sigaretten, vloeistoffen en accessoires om U tegen te zeggen. Van grote als SMOK, Eleaf, Joyetech, Vaporesso en Aspire tot gespecialiseerde producten en limited editions: onze focus ligt op kwaliteit en service naar onze professionele klanten toe.

 

Op vlak van E-vloeistoffen hebben we eveneens een ijzersterk gamma. Craft Vapes, Element E-Liquid, Cosmic Fog, Illusions en Twelve monkeys zijn hier zeker het vermelden waard. We hebben echter ook een mooie selectie basis e-liquids in ons assortiment.

Bestellingen bij Real Vapor worden altijd snel geleverd door een professionele koeriersdienst. Orders die op maandag tot en met vrijdag tot 15u gemaakt worden worden de volgende werkdag geleverd. Weekendorders worden op dinsdag geleverd. Vanzelfsprekend sturen we klanten een trackingcode zodat bestellingen steeds goed opgevolgd kunnen worden. E-juices en andere vloeibare producten worden altijd veilig en valveilig verpakt.

Real Vapor levert alleen aan professionele klanten die in onze branche actief zijn. Om onze catalogus in detail te kunnen bekijken dien je een gebruikersaccount aan te maken op onze website. Via dit formulier kan je ons een aanvraag verzenden. Wij zijn een groothandel in e-sigaretten voor professionelen, particulieren kunnen bij ons vanzelfsprekend niet terecht.

Met vragen en/of problemen kan u natuurlijk altijd terecht bij onze professionele klantendienst die u van maandag tot en met vrijdag graag te woord staat via de telefoon of e-mail.