Informatie

De Special K van Medusa Performance

De Special K is dé beloftevolle innovatie van Medusa Performance. Special K behoort tot de Shake&Vape categorie en heeft een groter volume dan 10ml waardoor het geen nicotine mag bevatten. Bij liquids van 50ml of hoger, is er steeds voldoende ruimte voorzien voor het toevoegen van nicotine. Wanneer je een flesje van 50ml e-liquid mengt met een booster van 20mg/ml, zul je uiteindelijk 60ml e-liquid verkrijgen met een nicotinegehalte van ongeveer 3mg/ml.

Dit product bevat meerdere aroma's en kan omschreven worden als een blend. De verhouding van dit geweldig product is 70 30 vg pg. De Special K heeft als smaakkenmerken: Fris en fruitig. Dit product heeft een inhoud van 50ml en bevat geen nicotine. Malaysia is het land van herkomst.

Medusa, ontstaan in 2004 en geboren op de bewolkte heuvel van Kuala Lumpur, heeft als kernconcept het mengen van kunst met wetenschap en dit concept wordt omarmt door iedere vaper. Het iconische logo, geïnspireerd op een legendarisch Grieks-mythisch wezen, staat voor uitmuntendheid en authenticiteit. Warme of koude klimaatculturen, casual of chique, ze hebben e-liquids voor iedereen.

Specificaties
Algemene Informatie
Brand Ownership
External
Incentive Status
No Incentive
Eliquid/Aroma eigenschappen
Smaakcomplexiteit
Multi
Type smaak
Fris, Fruitig
Volume
50 milliliter
Type Flesje
Unicorn Flesje