Informatie

De Super Skunk van Medusa Performance

De Super Skunk is dé beloftevolle innovatie van Medusa Performance. Deze eliquid valt onder de klasse Shake&Vape en bevat geen nicotine. Door een nicotine booster toe te voegen kan je aan dit product nicotine toevoegen. Indien je ongeveer 3mg/ml nicotine wil verkrijgen, dien je bij een 50ml e-liquid 1 nicotinebooster toe te voegen van 20mg/ml.

Dit product bevat slechts 1 aroma waardoor je een zeer pure smaak zal ervaren. Dit product van Medusa Performance heeft een 70 30 vg pg ratio. De Super Skunk zit in de smaakklasse: Fris en fruitig. Dit product heeft een inhoud van 50ml en is zonder nicotine. De Medusa Performance Super Skunk wordt geproduceerd in Malaysia.

Medusa, ontstaan in 2004 en geboren op de bewolkte heuvel van Kuala Lumpur, heeft als kernconcept het mengen van kunst met wetenschap en dit concept wordt omarmt door iedere vaper. Het iconische logo, geïnspireerd op een legendarisch Grieks-mythisch wezen, staat voor uitmuntendheid en authenticiteit. Warme of koude klimaatculturen, casual of chique, ze hebben e-liquids voor iedereen.

Specificaties
Algemene Informatie
Brand Ownership
External
Incentive Status
No Incentive
Eliquid/Aroma eigenschappen
Smaakcomplexiteit
Mono
Type smaak
Fris, Fruitig
Volume
50 milliliter
Type Flesje
Unicorn Flesje