Informatie

De Sorbet van Pacha Mama

De Sorbet is dé beloftevolle innovatie van Pacha Mama. Pacha Mama maakt gebruik van nicotine zouten in dit product. Door het hogere nicotine gehalte van nic salts, zal het e-liquid verbruik minder zijn. Pod-systemen of toestellen met een laag wattage zijn ideaal voor Nic Salt e-liquids.

Dit product bevat meerdere aroma's en kan omschreven worden als een blend. De VG/PG verhouding van dit product is 55 45 vg pg. Sorbet bevat een smakenpallet dat categoriseerd wordt in dessert, fruitig smaken. Deze geweldige nic salt eliquid van dessert met een toets fruit is ideaal voor vapers die iets nieuws zoeken. Dit product heeft een inhoud van 10ml en is bestelbaar in de volgende nicotine gehalte: 10 mg en 20 mg. UnitedStates is het land van herkomst.

Pacha Mama, dochter merk van Charlie's Chalk Dust, is gebaseerd in het zonnige Zuid-California, USA. De vakmensen van dit bedrijf weigeren genoegen te nemen met iets dat minder is dan perfectie. Het bedrijfsmodel is dan ook gebaseerd op kwaliteit boven kwantiteit.

Specificaties
Algemene Informatie
Brand Ownership
External
Incentive Status
No Incentive
Eliquid/Aroma eigenschappen
Smaakcomplexiteit
Multi
Type smaak
Dessert, Fruitig
Volume
10 milliliter
Type Flesje
Unicorn Flesje